Нова протестна блокада затрудни движението през „Калотина“

Снимка: Фейсбук/Отровното трио

Над 3 километра са задръстванията по пътя за граничен пункт „Калотина“ и в двете посоки заради блокада на шосето от страна на протестиращи, съобщи БНР.

Пътят към граничния пункт беше затворен на около 2 километра преди него. Около 2 часа след началото протестната блокада на пътя за граничния пункт „Калотина“ беше вдигната, но остана около 15 км колона от автомобили. Движението е затруднено.

Адвокат Николай Хаджигенов – един от така нареченото “Отровно трио, заяви, цитиран от БНР, че протестиращите ще продължат да затварят нови пътища и зони.

„Днешното изявление на Борисов показа паническият му страх от протеста. Не напразно три четвърти от него беше огрубяване на протеста, това е Борисовият алабализъм, тоест направи един миш-маш от всевъзможни предложения, въртя ни във въздуха, но идеята преди сроковете в Конституцията да го добута до някакви нормални избори, където забележете, тия избори ще ги прави ГЕРБ. А всъщност идеята на протеста е изборите да не бъдат манипулирани от ГЕРБ, както досега.“ заяви Хаджигенов.

 

Истината струва скъпо. Ако сте я открили тук – подкрепете ни!

Истината струва скъпо.  Ако сте я открили тук – подкрепете ни!

Дарявам