Задържаният областен лидер на ВМРО в Пловдив е разпитван като свидетел

Стефан Послийски Снимик: „Под тепето“

Областният лидер на ВМРО в Пловдив Стефан Послийски е бил разпитван като свидетел при задържането му в петък и вече е освободен, се разбра от публикувана от самия него информация в личния му профил във Фейсбук.

„Благодаря ви приятели! Във връзка с вчерашните публикации, искам да ви кажа, че бях разпитан като свидетел и съм си вкъщи!“, пише Послийски в социалната мрежа.

Просто бях привлечен като свидетел и нищо не мога да кажа повече. Не искам да коментирам и не знам кога ще коментирам, е заявил Послийски за Радио Пловдив.

Не е ясно дали е разпитван като свидетел по разследването за корупция срещу директорката на Басейнова дирекция Цветелина Кънева или по друго разследване, свързано с фирмите му. Стефан Послийски е собственик на консултантски фирми, общински съветник и председател на групата на ВМРО в Общинския съвет в Пловдив.

Вчера местни медии съобщиха, че в петък в Пловдив е бил задържан и председателят на ВМРО-БНД и в община Марица – Георги Какалов. Той е един от двамата общински съветници в Марица, заедно със съпруга на директорката на Басейнова дирекция Цветелина Кънева – д-р Фарид Абдо.

 

Истината струва скъпо. Ако сте я открили тук – подкрепете ни!

Истината струва скъпо.  Ако сте я открили тук – подкрепете ни!

Дарявам