Видео: Отново километрични опашки на ГКПП „Кап. Андреево“

13:21, 24 сеп. 19

Повече от седмица продължават затрудненията при преминване на високотажни тованри превозни средства през ГКПП „Капитан Андреево“. В края на почивните дни, образувалата се опашка надхвърляше 20 км по южното платно на автомагистрла "Марица". Прочетете още »

Водата в няколко харманлийски села е опасна за пиене

15:48, 10 май 19

Водата в няколко харманлийски села е негодна и опасна за пиене заради завишени стойности на флуориди, сочи информация, изпратена от Регионална здравна инспекция (РЗИ) до Община Харманли. Прочетете още »

МВР прекрати обществената поръчка за три нови центъра за настаняване на мигранти

10:26, 22 апр. 19

МВР е прекратило обществената поръчка за изграждане на три центъра за настаняване на мигранти с общ капацитет 3 хил. души в Малко Търново, Елхово и Любимец. Прочетете още »

Съдът отмени уволнението на полицая, който не санкционира бащата на президента Радев

10:26, 6 апр. 19

Хасковският административен съд отмени уволнението на пътния полицай Митко Станков, който отказа да състави акт на бащата на президента Румен Радев – Георги Радев, при пътен инцидент в Харманли на 17 август 2018 г. Прочетете още »

Полицаи задържаха 37 мигранти край магистрала „Марица“

14:05, 30 ное. 18

Полицаи от Харманли са задържали 37 незаконни мигранти. Информацията бе публикувана в бюлетина на областната дирекция на МВР в Хасково. Прочетете още »

Съдът отмени наказание на един от полицаите заради катастрофата с бащата на президента

18:23, 22 ное. 18

Административният съд в Хасково отмени наказанието на бившия началник на полицията в Харманли Неделчо Кирилов, което му бе наложено след пътния инцидент с бащата на президента Румен Радев – Георги Радев, на 17 август 2018 г., съобщи регионалното издание „Сакар нюз“, като се позовава на информация от съда. Прочетете още »

Протестиращи са били викани на „беседа“ от полицията

15:36, 18 ное. 18

Протестиращи срещу високите цени на горивата и ниския жизнен стандарт в страната са били призовавани за „беседа“ в полицейските управления в Свиленград, Хасково, Димитровград и Харманли. За това съобщиха участници във вчерашните протести, при които за около 2 часа беше блокирана автомагистрала „Марица“ в посока Турция и Гърция. Прочетете още »

Български фирми предложиха работа на бежанци от центъра в Харманли

8:32, 11 окт. 18

Няколко български фирми са предложили работа на хора от Сирия, Ирак, Афганистан и Пакистан, настанени в центъра за бежанци в Харманли.  Прочетете още »

Полицаят, който не е санкционирал бащата на президента при пътен инцидент е уволнен

17:16, 6 сеп. 18

Полицаят Митко Станков от Харманли, който не е санкционирал бащата на президента Румен Радев при пътен инцидент е бил уволнен, а четирима негови колеги са наказани, съобщи регионалното издание „Сакар нюз“. Прочетете още »

На магистрала „Марица“ ремонтират ремонтираното

9:12, 31 авг. 18

Работници от пътноподдържаща фирма ремонтират разрушени асфалтови участъци на северното платно на магистрала „Марица“. С машина те фрезоват асфалта, а след това полагат два слоя нов. На много места кръпките са върху стари, правени през миналото лято, съобщи регионалното издание „Сакар нюз“. Прочетете още »