В болницата, където бяха разменени бебета, се засилва контролът върху пътя на бебето от раждането до изписването

8:17, 10 ян. 23
За истината

Акушеро-гинекологичната болница „Шейново“ в София, където в края на минаата година бяха разменени две бебета, засилва контрола върху пътя на бебето от раждането до изписването му, съобщи на извънреден брифинг директорът на лечебното заведение д-р Румен Велев, цитиран от БНР. Прочетете още »

Домакинствата ще могат да изграждат фотоволтаични инсталации с европейско финансиране

15:54, 30 дек. 22
За истината

Министерството на енергетиката обяви за обществено обсъждане процедура, с която българските домакинства могат да се възползват от финансиране за изграждане на собствени фотоволтаични системи. Прочетете още »

Доверието към Румен Радев спада, сочи проучване на „Маркет линкс“

15:28, 30 дек. 22
За истината

Доверието към президента Румен Радев спада, а при нови парламентарни избори в Народното събрание ще влязат 6 партии, като „Български възход“ на Стефан Янев ще отпадне. Прочетете още »

След инцидента в Сърбия, мобилен екип ще следи качеството на атмосферния въздух в района на Калотина

13:48, 26 дек. 22
За истината

Мобилен екип на Изпълнителната агенция по околна среда ще следи на място за качеството на въздуха в района на с. Калотина, след като днес товарен влак, превозващ амоняк, дерайлира в района на Източна Сърбия, съобщиха от Министерството на околна среда и водите. Прочетете още »

Прокуратурата иска постоянен арест за мъжа, проявил жестокост към куче

12:05, 18 ное. 22
За истината

Софийската районна прокуратура обвини 37-годишния мъж, проявил особена жестокост към куче, съобщиха от държавното обвинение. Прочетете още »

Разбита е международна група за трафик на хора

16:06, 8 ное. 22
За истината

Задържани са лица, участвали в международна група за трафик на хора, обяви в Луковит заместник-главният прокурор и директор на Националната следствена служба Борислав Сарафов, цитиран от БТА. Прочетете още »

Полицаят, който блъсна дете на пешеходна пътека и избяга, е отстранен от длъжност

9:27, 26 окт. 22
За истината

Служителят на дирекция „Жандармерия, специални операции и борба с тероризма“, който вчера блъсна дете на пешеходна пътека в с. Лозен и избяга, е отстранен от длъжност. Прочетете още »