Нови противоепидемични мерки влизат в сила от днес в София

10:51, 14 окт. 21
За истината

Нови противоепидемични мерки за ограничаване разпространението на коронавирусната инфекция влизат в сила от днес в София със заповед на столичната Регионална здравна инспекция (РЗИ). Прочетете още »

Делян Пеевски е извикан на разпит в ДАНС

13:58, 6 окт. 21
За истината

Бившият депутат от ДПС Делян Пеевски е извикан на разпит в Държавната агенция „Национална сигурност“ ДАНС. Той влезе в агенцията преди минути, информира Mediapool. Прочетете още »

НАП поиска данни от разследващите журналисти за замесените българи (допълнена)

11:43, 5 окт. 21
За истината

Националната агенция за приходите е поискала допълнителни данни от Международния консорциум на разследващите журналисти за български физически и юридически лица, които се срещат в документите по разследването, съобщиха от агенцията. Прочетете още »

Министърът на околната среда ще сезира прокуратурата за престъпление срещу околната среда при действията с кораба „Вера Су“

12:03, 30 сеп. 21
За истината

Служебният министър на околната среда Асен Личев обяви, че ще сезира прокуратурата за престъпление срещу околната среда във връзка със заседналия кораб при местността "Яйлата" край Камен бряг. По думите на екоминистъра, карбамид не се допуска от ЕС да бъде пренасян в насипно състояние. Прочетете още »

Транспортният министър смени шефа на „Морска администрация“ и заподозря саботаж

18:36, 29 сеп. 21
За истината

Изпълнителният директор на Агенция „Морска администрация“ кап.Живко Петров е освободен от длъжност, обяви на брифинг днес министърът на транспорта Христо Алексиев. Мястото на Петров ще заеме к.д.п. Венцислав Иванов.  Прочетете още »

Мъж е застрелян тази сутрин в София

10:14, 29 сеп. 21
За истината

Мъж на около 40 години е бил застрелян в района на стадион „Георги Аспарухов“ в София тази сутрин. Малко след покушението в близост е бил открит опожарен автомобил, който вероятно е свързан със стреблата, предаде bTV. Прочетете още »

Първият български електрически лекотоварен автомобил беше представен днес

19:02, 27 сеп. 21
За истината

Първият електрически лекотоварен автомобил L CITY, произведен изцяло от българска фирма – русенската компания „Син Карс Индъстри“ АД, беше представен днес. Прочетете още »

Георги Георгиев бе избран за председател на Столичния общински съвет

22:44, 23 сеп. 21
За истината

Георги Георгиев – досегашен председател на комисията по финанси от ГЕРБ-СДС, е новият председател на Столичния общински съвет. Прочетете още »

„Правосъдие за всеки“ подновява седмичните протести

7:38, 23 сеп. 21
За истината

В Деня на независимостта неправителствената организация „Правосъдие за всеки“ поднови протестите си пред Съдебната палата в София. Прочетете още »