Костадин Ангелов

В Сандански 24 души са се прередили за ваксиниране, но наказани вероятно няма да има

13:52, 14 ян. 21
За истината

В Сандански има нарушения при COVID ваксинирането, но вероятно няма да има наказания. Освен четиримата общински съветници, в нарушение на Националния план, са ваксинирани други 20 общински служители, един от които е от семейството на управителя на „Югозападна болница“ д-р Илия Тонев. Това се разбра от думите на министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов, по […] Прочетете още »

Костадин Ангелов

Отговорните за ваксинирането в Сандански ще отговарят днес за нарушения ред на ваксинация

8:29, 11 ян. 21
За истината

В сигнал до медиите беше съобщено, че четирима съветници от Общински съвет – Сандански са били ваксинирани без да са сред лицата, които подлежат първи на ваксинация. Разпоредената от здравния министър Костадин Ангелов проверка по сигнал, че в Сандански са ваксинирани общински съветници е констатирала, че редът на ваксинации е бил нарушен. Това се разбра […] Прочетете още »

Прокуратурата повдигна обвинение на физическо лице за незаконно предоставяне на кредити

15:23, 28 дек. 18
За истината

Окръжна прокуратура – Благоевград е внесла в съда обвинителен акт срещу мъж, извършвал банкови сделки без да има необходимия за това лиценз. Прочетете още »

Втори случай за седмица: шофьор на автобус, превозващ деца, дал положителна алкохолна проба

20:23, 21 окт. 18
За истината

При рутинна проверка за алкохол показанията на шофьор, превозващ 50 деца от Самоков към Сандански, са дали положителен резултат. Това е втори подобен случай за седмица. Прочетете още »

Прокуратурата проверява сигнал за полицейско насилие

14:02, 5 сеп. 18
За истината

В Районна прокуратура – Сандански е постъпила жалба с приложени медицински документи към нея, в която се сигнализира за нанесен побой от полицейски органи при изпълнение на служебните им задължения, съобщи пресцентъра на прокуратурата. Прочетете още »