Георги Холянов печели изборите в община Ракитово

12:25, 4 юли 22
За истината

Независимият кандидат Георги Холянов е избран за кмет на община Ракитово на първи тур на частичните местни избори, които се проведоха вчера при много ниска избирателна активност. Прочетете още »

Седмица преди изборите сигнал за незаконна агитация в Ракитово

11:49, 27 юни 22
За истината

В Общинската избирателна комисия (ОИК) в Ракитово е постъпил сигнал от един от кандидатите за кметския пост в града за незаконна агитация преди частичните местни избори на 3 юли. Прочетете още »

Прокуратурата проверява казуса с боядисването на каменната облицовка на Младежкия дом в Пазарджик

18:20, 16 май 22
За истината

Окръжната прокуратура в Пазарджик се самосезира и разпореди проверка по публикации в медиите и излъчен тв репортаж от пресконференция на Камарата на архитектите в България във връзка с боядисването с графити на каменната облицовка на сградата на Младежкия дом в града. Прочетете още »

Архитектите в Пазарджик ще сезират прокуратурата за ремонта на Младежкия дом

10:43, 13 май 22
За истината

Камарата на архитектите в България (КАБ) настоява незабавно да бъдат преустановени намесите, които се извършват по фасадата на сградата на Младежкия дом в Пазарджик и обяви, че ако това не стане ще сезира прокуратурата. Прочетете още »

Архитектите в Пазаржик скочиха срещу оцветяването на каменни обществени сгради

10:58, 3 май 22
За истината

Архитектите в Пазаржик скочиха срещу идеите на Общината да даде на сградите на културни институции в града „цвят и настроение“. Прочетете още »

Билетите за градския транспорт в Пазарджик поскъпват с 50% от 4 април

11:48, 31 мар. 22
За истината

Билетите за градски транспорт в Пазарджик поскъпват с 50% - от 1 на 1,50 лева. Промяната влиза в сила от 4 април, понеделник. Това съобщиха двете транспортни дружества - "Тролейбусен транспорт" и "Хебър бус", които обслужват линиите в града.  Прочетете още »

Полицейски шеф е хваната да краде в търговски обект

15:26, 28 мар. 22
За истината

Със заповед на министъра на вътрешните работи е образувано дисциплинарно производство срещу началника на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ към Областната дирекция на МВР в Пазарджик Неделка Преждарова, заради кражба от търговски обект.  Прочетете още »

Отстраненият кмет на с. Ветрен дол спечели отново изборите

9:16, 7 мар. 22
За истината

Димитър Христосков (ПП „Републиканци за България“) спечели с 6 гласа преднина изборите в пазаржишкото с. Ветрен дол, които се проведоха вчера. Частичният вот за кмет на селото се проведе след отстраняването на Христосков за това, че по време на мандата си като кмет той е притежавал и търговско дружество. Прочетете още »