Второ нападение над медици в Шумен

18:23, 15 авг. 22
Диана Желязкова

Второ нападение над медици в Шумен в рамките на две седмици. В началото на месеца 25-годишна лекарка от Спешното отделение в МБАЛ – Шумен беше блъскана и душена от родители, които настоявали детето им да бъде прегледанот по-бързо. Същия ден семейството било на сватба и детето се почувствало зле, както и още над 30 гости […] Прочетете още »

Пещера се отвори в имота на смолянчанин на метри от жилищни сгради

15:40, 13 авг. 22
Елена Павлова

Новообразувала се карстова пещера се отвори в имота на смолянчанин. Огромната дупка се намира на метри от жилищни сгради и пречиствателната станция в кв. Устово и е точно над тунела на главния път за Пловдив. Прочетете още »

Над 500 хил. лв.е похарчила силистра от бюджета си за 2021 г. за борба с Сovid-19

16:53, 11 авг. 22
Димитър Пецов

За борба с пандемията COVID-19  през 2021 г. Община Силистра е похарчила 505 361 лв. Прочетете още »

Нова заповед на здравния министър за маските влиза в сила от 11 август

9:28, 10 авг. 22
За истината

Предпазните маски за лице ще бъдат задължителни само в лечебни заведения, аптеки, оптики, специализирани институции за предоставяне на социални услуги и в социални услуги от резидентен тип за деца и възрастни. Прочетете още »

Кметът на Севлиево забрани поливането и миенето на тераси с питейна вода

13:25, 9 авг. 22
Емилия Димитрова

Със заповед на кмета на община Севлиево от 1 август на територията на цялата община е забранено поливането на дворове и градинки, пълненето на басейни, миенето на автомобили, тераси и улици, както и поливането на зелени площи. Прочетете още »

Прокуратурата в Козлодуй проверява данни за полицейско насилие спрямо 22-годишен мъж

10:56, 9 авг. 22
За истината

Териториално отделение в Козлодуй на врачанската прокуратура се самосезира по информация в медии, касаеща 22-годишен мъж, за когото се твърди, че е бил подложен на полицейско насилие през нощта на 5-ти август в центъра на град Козлодуй. Прочетете още »

В община Разлог обсъждат обединяване на училища през зимата заради разходите за отопление

17:34, 8 авг. 22
За истината

Община Разлог предлага на училищата съвместно ползване на сгради през месеците от ноември до май заради прогнозираните твърде мисоки разходи за отопление. Прочетете още »

След мината в Царево, до Шабла се появи двигател от ракета

8:54, 8 авг. 22
За истината

Сигнал за метален предмет, наподобяващ двигател на противовъздушна ракета, е получен в неделя към 9.45 ч. в Щаба на Военноморските сили от Морския спасителен координационен център. Прочетете още »

Иван Демерджиев: Който поражда напрежение на „Капитан Андреево“, ще получи отговора на държавата

18:51, 7 авг. 22
Иван Атанасов

„Нека хората, които пораждат напрежение на „Капитан Андреево“ да имат усещането и знанието, че държавата ще отговори с пълния си ресурс на това и да не хранят никакви илюзии, че ще се Прочетете още »