Златни накити за над 100 хил.лв. откриха митничари в шофьор на товарен камион

16:21, 7 дек. 21
За истината

Митничари на ГКПП „Капитан Андреево“ откриха над килограм златни накити в джобовете на шофьор на товарен автомобил. Според екпертиза, стойността им е над 100 хил. лв. Прочетете още »

Община Пловдив понижи разследван директор на общинско предприятие

13:25, 7 дек. 21
За истината

Директорът на Общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“ в Пловдив е бил сменен. След като беше обвинен и бе пуснат под парична гаранция по разследването за нерегламентираното изплащане на субсидии и компенсации към автобусните превозвачи досегашният шеф Пламен Вълков е преназначен на друга длъжност в предприятието. Прочетете още »

заседание на Общински съвет - варна, архивен кадър

Нов опит за апортиране акциите на община Варна в Пловдивския панаир е заложен в дневния ред на Общинския съвет (допълнена)

10:36, 7 дек. 21
За истината

След като преди два месеца председателят на Общински съвет – Варна оттегли от дневния ред точката за апортиране дяловете на Община Варна от „Международен панаир Пловдив“ в „Пълдин тур инвест“ на пловдивския бизнесмен Георги Гергов, сега предложението отново се каза включено в дневния ред. Прочетете още »

С коледни картички варненски ученици събират средства за оборудване на новия център за деца със специални потребности “Карин дом”

17:42, 6 дек. 21
За истината

С благотворителна кампания за продажба на коледни картички варненски ученици събират средства за оборудване на новия терапевтичен център за деца със специални потребности “Карин дом”. Прочетете още »

Офисите на в. „Труд“ са запечатани заради неплатени наеми

15:59, 6 дек. 21
За истината

Полиция е запечатала тази сутрин редакцията на в. "Труд", която се намира в сграда, собственост на Министерството на културата. Това съобщиха от редакцията на вестника. Веднага след Прочетете още »

Община Пловдив обяви обществена поръчка за устройства за битово отопление на стойност над 10,5 млн.лв.

14:52, 6 дек. 21
За истината

Община Пловдив обяви обществена поръчка за доставка, монтаж и гаранционно обслужване на 6 010 устройства за битово отопление с прогнозна стойност над 10,5 млн. лв. С тях ще бъдат подменени старите печки на дърва и въглища в Пловдив. Прочетете още »

Съдът отстрани общински съветник в Берковица заради неучастие в заседания

9:05, 6 дек. 21
За истината

Тричленен състав на Върховния административен съд потвърди отстраняването на общинския съветник Борис Костадинов от берковския местен парламент заради неявяването му на заседания на Общинския съвет /ОбС/ и на комисиите, в които членува. Прочетете още »

Обществен съвет за по-добро качество на въздуха учредиха в Пловдив

16:17, 3 дек. 21
За истината

Обществен съвет за чист въздух с участието на представители на местната власт, неправителствени екологични организации, бизнеса, общински съветници и експерти беше учреден в Пловдив. Прочетете още »

Депутатите избраха Никола Минчев за председател на Народното събрание

13:39, 3 дек. 21
За истината

Със 158 гласа „За“, 1 „против и 72-ма „въздържал се“ юристът Никола Минчев беше избран за председател на 47-ото Народно събрание. Прочетете още »

Прокуратурата образува досъдебно производство за корупция в Община Варна

12:02, 3 дек. 21
За истината

Специализираната прокуратура образува досъдебно производство за корупционно престъпление в Община Варна по сигнала за процедурата по избор на изпълнител на обществена поръчка за 60 електрически автобуса и 60 зарядни устройства за тях на обща стойност 85 млн. лева. Прочетете още »