Опасни пешеходни пътеки в Ловеч стават обект на проверка от прокуратурата

16:24, 5 дек. 22
Емилия Димитрова

Проверки за осветеността и наличието на маркировка на пешеходните пътеки в цялата ловешка област, разпореди Окръжна прокуратура – Ловеч по линия на надзора за законност. Прочетете още »

Разследване за икономическо престъпление е започнало в център за умствено изостанали деца в Ловеч

11:25, 17 ное. 22
За истината

Досъдебно производство за икономическо престъпление е образувано след вчерашната проверка в Центъра за специална образователна подкрепа „Васил Левски“ в Ловеч, както и на частен адрес, информира БТА. Прочетете още »

Условна присъда за директора на РЗОК – Ловеч

16:02, 7 ное. 22
За истината

Състав на Окръжния съд в Ловеч осъди на 3 години условно с изпитателен срок от 5 години директора на Районната здравноосигурителна каса (РЗОК) Антонио Маринов. Прочетете още »

Ловеч

Започва източването на амоняка от хладилната инсталация, която обгазява Ловеч

10:03, 5 окт. 22
За истината

С постановление на Районната прокуратура в Ловеч хладилната инсталация в ловешкото предприятие „Мелта“, откъдето вече повече от две седмици отново изтича амоняк, ще бъде спряна от експлоатация. Прочетете още »

Омбудсманът застана срещу предложените високи цени на водата във Варна, Ловеч и Търговище

12:54, 9 юни 22
За истината

Омбудсманът Диана Ковачева възрази срещу увеличение на цената на водата, заложено в ценовите предложения на бизнес плановете на „ВиК-Варна“, „ВиК“ – Ловеч и „ВиК“ – Търговище. Прочетете още »

Към момента няма опасност за гражданите заради изтичането на амоняк от ловешкото предприятие „Мелта“

9:33, 20 май 22
За истината

Към момента няма опасност за гражданите по повод сигналите за изтичане на амоняк в „Мелта“, съобщиха от Щаба за изпълнение на общинския план за защита при бедствия на територията на община Ловеч. Прочетете още »

Незаконен добив на баластра установиха полицаи в Ловешко

2:10, 20 ян. 22
За истината

Служители на ДАНС, полицията, Агенция „Митници“ и НАП са установили незаконен добив на баластра край ловешкото село Александрово и притежание на незаконна колонка за дизелово гориво в частна фирма. Прочетете още »

Антикорупционната комисия влезе в Община Луковит

15:37, 13 ян. 22
За истината

Служители на Комисия за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ) влязоха в Община Луковит по сигнал за неправомерни действия от лица, заемащи висши публични длъжности. Прочетете още »