Инспекцията по труда в Ловеч установи нарушения на фирми при работа с опасни вещества

20:30, 29 сеп. 19

Инспекцията по труда в Ловеч е установила значителен брой нарушения в работата с опасни вещества в няколко предприятия в региона, предаде БНР. Прочетете още »

Директорът на НАП в Ловеч е уволнен дисциплинарно

19:01, 6 авг. 19

Директорът на НАП в Ловеч Виктор Стойчев е уволнен дисциплинарно, предаде БНР. От пресцентъра на приходната агенция са уточнили за националното радио, че уволнението е заради неоторизиран достъп до информационните системи на приходната агенция. Прочетете още »

Пациенти на хемодиализа в Ловеч сами плащат поддържащите лекарства

12:46, 26 февр. 19

Поддържащите лекарства за болните от хемодиализа в Ловеч липсват от началото на годината и пациентите сами плащат медикаментите си. Общо разходите са около 800 лева на седмица, съобщава bTV. Лечението се полага по Здравна каса. Прочетете още »

Председателят на ТЕЛК в Ловеч е арестувана за подкуп

16:37, 31 ян. 19

Окръжна прокуратура – Ловеч е повдигнала обвинения на председателя на ТЕЛК-Ловеч и лице, действащо като посредник при предаването на парични суми като подкуп за членовете на комисия. Целта е била получаването от множество, действително страдащи от различни заболявания лица, на завишен процент нетрудоспособност или определяне процент на нетрудоспособност на лица, които не страдат от заболяване, […] Прочетете още »

Общинският съвет в Ловеч реши детските градини да са безплатни, кметът оспорва решението

11:34, 7 ян. 19

Ползването на детски ясли и градини в община Ловеч да е безплатно, реши на последното си заседание общинския съвет на града, съобщи БНР.  Прочетете още »

Заплати за близо 1,5 млн. лв. не са изплатени навреме в Ловеч

8:02, 9 сеп. 18

Заплати за близо 1,5 милиона лева не са изплатени навреме в Ловеч. Това са установили проверки на Инспекцията по труда, резултатите от които цитира БНР. Прочетете още »

Човек е загинал при наводненията в Тетевенско

15:54, 24 юли 18

36-годишен мъж е загинал при нещастен инцидент заради наводненията в община Тетевен, предаде БТА, позовавайки се на областната дирекция на МВР в Ловеч. Прочетете още »

Ръководител на група за данъчни престъпления получи 9 години затвор

12:31, 26 юни 18

Девет години лишаване от свобода при първоначален строг режим е наложил Специализираният наказателен съд на ръководителя на организирана престъпна група за данъчни престъпления, действала на територията на София, Ловеч и други градове в страната. Прочетете още »