Пет години е крал вода бетонов възел, свързан с кмета на Доспат

15:06, 17 авг. 22
Елена Павлова

Пет години бетоновият възел на съпругата на кмета на Доспат Елин Радев не е плащал вода, а на водомерът е бишл постевин байпас, който да го заобикаля, за да не отчита консумираните количества. Това позака проверка на "За истината". Прочетете още »

Носенето на маски в община Доспат е задължително на открити и закрити обществени места

9:34, 9 юни 20
За истината

Община Доспат въведе задължително носене на предпазни маски, както на открити, така и на закрити обществени места. За последното денонощие новите случи на COVID-19 там са 52. Прочетете още »

Бившето начално училище в Доспат се превръща в изолатор за поставени под карантина

13:46, 23 мар. 20
За истината

Сградата на бившето Начално училище в Доспат е определена като място за настаняване на хора, които не могат да спазват домашна карантина, информира регионалното издание „Отзвук„. Прочетете още »

Еднопартийно управление избраха в Доспат

16:29, 28 окт. 19
Зарко Маринов

В следващите четири години в Община Доспат ще бъде управлявана от ГЕРБ еднопартийно, след като като кандидатът на ГЕРБ Елин Радев спечели втория си мандат 86,78%. Прочетете още »

Община Доспат бе осъдена за незакрепен парапет

10:21, 15 юли 19
За истината

Баща и син от доспатското село Чавдар осъдиха Община Доспат за нанесени неимуществени и имуществени вреди след падане от незакрепен парапет, предаде регионалното издание „Отзвук“. 65-годишният Веселин Локов и 41-годишният му син Светлозар заведоха делото миналата година. Прочетете още »

Жители на доспатско село съдят Общината заради необезопасен парапет

10:09, 28 авг. 18
За истината

Баща и син съдят Община Доспат заради претърпените от тях болки и страдания след падане от необезопасен парапет в пропаст. Инцидентът, който едва не коствал живота на двамата мъже, станал на 24 ноември 2017 година в село Чавдар.  Прочетете още »