Грипна епидемия е обявена на територията на област Добрич

12:04, 18 ян. 23
За истината

 На територията на област Добрич е обявена грипна епидемия, като временни противоепидемични мерки се въвеждат за периода от 20 до 25 януари, съобщи Министерство на здравеопазването. Прочетете още »

Областният управител на Добрич върна решението за увеличение на такса смет в община Каварна

18:13, 16 ян. 23
За истината

Областният управител на Добрич Здравко Здравков връща за преразглеждане решението на Общинския съвет в Каварна за План-сметката за дейност „Чистота“ 2023 година, с което е приет по-висок размер на такса смет за жителите на общината. Прочетете още »

Последен ден, в който гражданите могат да определят най-добрия според тях проект за център на Добрич

8:47, 29 дек. 22
За истината

В 16.00 часа днес (29 декември) изтича срокът, в който гражданите могат да гласуват, за да изберат най-добрия, според тях, проект за централната пешеходна зона на Добрич. Прочетете още »

В понеделник ще бъде обявен проектът за нов градски център в Добрич

15:20, 2 дек. 22
За истината

В понеделник предстои да бъде обявен победителят в конкурса за проект на новия градски център в Добрич. Прогнозната стойност за изработката на концепцията и идейния проект е 580 хил. лв. без ДДС. Общинският съвет на Добрич одобри изтеглянето на кредит до 12 млн. лв. за изграждане на нов градски център. Прочетете още »

Малка добричка община е първата в страната със собствена фотоволтаична електроцентрала

15:27, 2 ное. 22
За истината

Малката добричка община Крушари, съобщи, че е първата в страната със собствена фотоволтаична електроцентрала. Прочетете още »

Общо 13 души са задържани при полицейска акция в Добричко

9:04, 23 сеп. 22
За истината

Мащабна специализирана операция се извършва на територията на Добричка област, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията. Прочетете още »

Върховният административен съд върна за разглеждане делото за възлагане на градския транспорт в Добрич

18:24, 5 сеп. 22
За истината

Върховният административен съд(ВАС) върна за разглеждане на магистратите в Добрич делото за възлагането на градския транспорт без конкурс. Прочетете още »