Лекар в Добрич е задържан по подозрения за притежание на детска порнография

12:29, 17 юни 20
За истината

Лекар от Многопрофилната болница в Добрич е бил задържан тази сутрин при акция на Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“ (ГДБОП) по подозрения за притежание на порнографски материали. Прочетете още »

Областната управа в Добрич търси спасители за 7 неохраняеми плажа по Северното Черноморие

14:14, 18 май 20
За истината

Обществена поръчка за организиране и извършване на водноспасителната дейност през 2020 година на територията на 7 неохраняеми морски плажа на територията на област Добрич обяви областният управител Красимир Кирилов. Прочетете още »

Добричко село остава временно без кмет

16:35, 11 май 20
За истината

Село Житница в община Добричка остава временно без кмет с решение на Общинската избирателна комисия (ОИК), която e прекратила предсрочно правомощията на досегашния кмет на селото Йордан Господинов. Прочетете още »

Доброволци разясняват мерките за безопасност на посетителите в градския парк в Добрич

10:17, 29 апр. 20
За истината

Общо 21 доброволци ще разясняват мерките за безопасност на посетителите в градския парк „Свети Георги“ в Добрич. Това съобщи кметът Йордан Йорданов, цитиран от местните медии. Прочетете още »

Съдът потвърди изборния резултат в Кранево

12:54, 11 февр. 20
За истината

Върховният административен съд (ВАС) остави в сила решението на Административен съд – Добрич по делото, образувано по жалба на кандидата за кмет – Атанаска Иванова, с която се оспорват изборните резултати в крайморското село Кранево. Прочетете още »

Прокуратурата разследва нападение над кмета на с. Стожер

10:13, 17 ян. 20
За истината

Кметът на село Стожер Илко Митков е бил ударен пред сградата на кметството от земеделски производител, съобщи прокуратурата. В резултат на удара, кметът е с контузия на едното око. Прочетете още »

Кметове на добрички села заплашиха с гражданско неподчинение заради липса на вода

11:28, 4 юли 19
За истината

Кметове и общински съветници от над 20 села в община Добричка се събраха на протест пред сградата на ВиК-Добрич. Недоволството им е предизвикано от нарушеното от години водоподаване в населените места и липсата на адекватна реакция от водното дружество, съобщи БНР. Прочетете още »

Прокурор от Добрич получи присъда за лъжесвидетелстване

14:36, 27 мар. 19
За истината

Прокурор от Окръжна прокуратура в Добрич бе осъдена от Специализирания наказателен съд на пробация за срок от 6 месеца за лъжесвидетелстване. Прочетете още »

Бившия депутат от ГЕРБ Живко Мартинов ще бъде съден за изнудване

13:37, 29 ян. 19
За истината

Днес, 29 януари 2019 г., Специализираната прокуратура внесе в Специализирания наказателен съд обвинителен акт срещу Живко Мартинов, обвинен за изнудване на добрички бизнесмен, с цел да набави за себе си облага от 4 тона суров суджук, 30 кг филе „Елена“ и 30 кг телешка пастърма, съобщи пресцентърът на прокуратурата. Прочетете още »

Инфекциозното отделение в добричката болница затвори временно

9:48, 18 ян. 19
За истината

Отделението по инфекциозни болести в многопрофилната болница в Добрич временно е затворено. Причината е, че и двамата лекари, които работят в него, са болни, съобщи БНР.  Прочетете още »