сградата на Община Добричка

Община Добричка търси фирма за почистване на дерета

12:03, 26 ян. 22
За истината

Община Добричка обяви обществена поръчка за почистването на дерета, канали и речни корита. Прогнозната стойност е 60 хил. лв. с ДДС. Начинът на възлагане е събиране на оферти чрез обява. Прочетете още »

Таксиметрови шофьори в Добрич протестираха, защото не желаят да увеличават тарифите си

12:38, 25 ян. 22
За истината

Таксиметрови шофьори в Добрич излязоха днес на протест заради желанието на фирмата, стопанисваща телефонната централа, която ползват, да се увеличат цените на услугите им. Прочетете още »

Съдът поиска от екоинспекцията във Варна да преразгледа отказа за добив на газ в Добруджа

17:47, 24 ян. 22
За истината

Административният съд във Варна отмени решението по оценка на въздействието върху околната среда (ОВОС) на директора на Регионална инспекция по околната среда и водите – Варна във връзка с инвестиционно предложение за добив на газ в находище „Спасово“ с площ 219 кв. км. в област Добрич. Прочетете още »

Директорът на Зооцентъра в Добрич е избран в класацията на Forbes Bulgaria „30 под 30”

17:24, 20 ян. 22
За истината

Директорът на Центъра за защита на природата и животните в Добрич – Християн Христов е избран в класацията на Forbes България „30 под 30“, в сектор „Социално предприемачество”. Това съобщава списанието на страницата си. Прочетете още »

Делото, известно като „Суджукгейт“ тръгва във Върховния касационен съд

16:38, 18 ян. 22
За истината

Делото, станало известно като „Суджукгейт“ и свързано с бившия добрички депутат от ГЕРБ Живко Мартинов, ще се гледа и във Върховния касационен съд (ВКС). Първото заседание е насрочено за 24 януари, съобщиха от пресцентъра на ВКС. Прочетете още »

След обществен натиск, съветниците в Добрич разрешиха разширяване на „Чудната градина“

17:52, 30 ное. 21
За истината

Социалното предприятие „Чудната градина“ получи общински терен от 14,2 декара за срок до 21 юни 2028 година, върху който да разшири дейността си. Прочетете още »

„Градски транспорт – Добрич“ ще обяви през декември обществена поръчка за 20 нови дизелови автобуса

9:45, 22 ное. 21
За истината

До средата на декември ще бъде обявена обществената поръчка за 20 нови дизелови автобуса за „Градски транспорт“ Добрич, съобщи управителят на дружеството Катя Петкова. Прочетете още »

ЦИК сменя 2/3 от членовете на РИК – Добрич заради положителни ковид тестове

12:22, 11 ное. 21
За истината

Смяна на 5 от общо 13-те членове на РИК – Добрич, включително председателя, се наложи три дни преди предстоящите в неделя избори се наложиха в Прочетете още »

Градски транспорт – Добрич обяви поръчка за наемане на автобуси

10:27, 8 ное. 21
За истината

"Градски транспорт Добрич"  ЕООД обяви обществена поръчка за наемане на 10 автобуса, които да използва в продължение на 12 месеца за нуждите на масовия градски транспорт. Крайният срок за подаване на офертите е 25 ноември т.г. Прочетете още »

Съветници в Добрич осуетиха разширяването на най-голямото социално предприятие у нас

13:33, 27 окт. 21
За истината

Общинският съвет на Добрич не одобри искането за предоставяне на 14,2 декара площ за безвъзмездно ползване до 2028 година на социалното предприятие за младежи с интелектуални затруднения „Чудната градина“ за разширяване на дейността му. Прочетете още »