Общинският съвет във Враца ще решава за предложените от кмета нови цени на такси и услуги

13:18, 30 ян. 23
За истината

Повишаване на общински такси и на цените на услуги ще обсъждат общинските съветници на Враца утре по време на първото си заседание за годината. Прочетете още »

Пробата за алкохол на лекарка, пристигнала на катастрофата край Враца снощи, се оказа положителна

12:32, 11 ян. 23
За истината

Пробата за алкохол на лекарката от екипа на Спешния център, пристигнал пръв на мястото на трагичния инцидент край Враца снощи е положителна. Това съобщава старши комисар Цветко Нинов, директор на Областната дирекция на МВР, цитиран от Радио Видин. Прочетете още »

Приключи процесът по обезвреждане на цистерните със серовъглерод, съхраняван над 20 г. във Враца

9:37, 20 сеп. 22
За истината

Приключи третият – последен етап от обезвреждането на останалото количество серовъглерод на площадката на „Камибо“ ООД – ТП „Хименерго“ във Враца, съобщиха от областната администрация във Враца. Прочетете още »

Ученически пособия, дрехи и обувки за първия учебен ден събира сдружение за нуждаещи се деца в област Враца

9:28, 22 авг. 22
За истината

За поредна година Сдружение „Бъди добър! Прави добро“ във Враца организира кампания „Подари ученическа раница на деца в нужда за първия учебен ден“. Прочетете още »

Прокуратурата в Козлодуй проверява данни за полицейско насилие спрямо 22-годишен мъж

10:56, 9 авг. 22
За истината

Териториално отделение в Козлодуй на врачанската прокуратура се самосезира по информация в медии, касаеща 22-годишен мъж, за когото се твърди, че е бил подложен на полицейско насилие през нощта на 5-ти август в центъра на град Козлодуй. Прочетете още »

Здравната инспекция във Враца остана без шефове

18:30, 19 юли 22
За истината

Досегашният директор на Регионалната здравна инспекция във Враца д-р Орлин Димитров и неговият заместник д-р Ирена Видинова са освободени от заеманите постове. Прочетете още »