С нов председател БСП ще преодолява разпада на видинската организация на партията

9:46, 19 дек. 22
За истината

Новият председател на Общинската организация на БСП – Видин Найден Йонов бе представен след проведената Общинска конференция на социалистите вчера. Прочетете още »

Фалшификати на маркови дрехи и обувки задържаха митничари на Дунав мост 2

16:37, 30 авг. 22
За истината

Над 30 хиляди броя дрехи, маратонки и чанти с логото на различни защитени търговски марки са задържали митнически служители в района на ГКПП Дунав мост 2 Видин – Калафат, съобщиха от Агенция „Митници“. Прочетете още »

Съдът определи такса-смет във Видин за незаконна

16:39, 6 юли 22
За истината

Административният съд във Видин отмени като незаконосъобразно Решението на Общински съвет Видин, с което бе одобрена План-сметката за 2022 г. и определен нов увеличен размер на такса битови отпадъци. Прочетете още »

Над 50 кг хероин задържаха митнически служители в района на Дунав мост

18:26, 20 юни 22
За истината

Общо 51,095 кг хероин, укрит в два тайника на лек автомобил, задържаха митнически служители на сектор „Борба с наркотрафика – Лом“ в „Митница – Русе“, съобщават от Агенция „Митници“. Прочетете още »

Областният управител на Видин търси съдействие от екоминистерството за трансграничното замърсяване в община Брегово

18:00, 11 май 22
За истината

Областният управител на Видин Любен Иванов е потърсил съдействие от министъра на околната среда и водите да се предприемат действия за преодоляване последиците от трансграничното замърсяване на територията на община Брегово, възникнали в резултат на миннодобивната и преработвателна промишленост в мини „Бор“ в Сърбия. Прочетете още »

Гражданска инициатива спаси детска градина от закриване

9:36, 18 апр. 22
За истината

Подписка и петиция в интернет принудиха местната власт във Видин да се откаже от плановете си за закриване на детска градина, в която се учат 60 деца. Прочетете още »

Граничари предотвратиха опит за трафик на мигранти през Дунав мост II

19:16, 7 апр. 22
За истината

Досъдебни производства за опит за незаконно преминаване на държавната граница и опит за превеждане през държавната граница на чужди граждани са образувани във Видин, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата. Прочетете още »

Фалшификати на световни марки откриха митничари на Дунав мост 2

10:48, 17 фев. 22
За истината

Голямо количество разнородни стоки, обозначени с лого и надписи на запазени търговски марки, откриха митническите служители в района на ГКПП Дунав мост 2. Прочетете още »