Сградата на читалището в с. Бърдарски геран се руши след некачествен ремонт покрива

18:20, 1 дек. 21
За истината

Сградата на читалище "Съединение" в село Бърдарски геран се руши, алармира председателят на читалището Ирина Босилкова. След явно некачествен частичен ремонт на покрива, извършен преди две години, таванът на сградата започнал да тече на няколко места. Прочетете още »

Ценко Чоков е освободен от ареста срещу 200 хил. лева гаранция

10:07, 2 окт. 19
За истината

Бившият кмет на село Галиче и настоящ кандидат за кмет на община Бяла Слатина Ценко Чоков е освободен срещу гаранция от 200 хил. лева. Информацията е на Апелативния специализиран наказателен съд. Прочетете още »

Фалшиви лекарски прегледи установи проверка на полицията в Бяла Слатина

10:25, 12 юни 19
За истината

Икономическа полиция във Враца работи по случаи, в които лекари, работещи на територията на община Бяла Слатина, отбелязвали, че са преглеждали пациенти докато в същото време са били извън страната. Прочетете още »

Бившият кмет на с. Галиче отива на съд за документно престъпление

16:49, 5 фев. 19
За истината

Районна прокуратура – Бяла Слатина е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу Ценко Чоков, бивш кмет на Кметство в село Галиче, за извършено от него документно престъпление. Прочетете още »

Условна присъда за човека, пребил кмета на Буковец

13:52, 5 юли 18
За истината

Подсъдимият Н.Й. се е признал за виновен за това, че на 08.06.2018 г. причинил телесна повреда на кмета на с. Буковец при изпълнение на служебните му задължения и употребил сила и заплашване спрямо орган на властта. Той сключил споразумение с Районна прокуратура – Бяла Слатина, което съдът е одобрил. Прочетете още »