БСП подаде сигнал до прокуратурата срещу служебния социален министър Лазар Лазаров заради проект на предшественика му

15:06, 27 ян. 23
Емилия Димитрова

Сигнал до прокуратурата срещу служебния социален министър Лазар Лазаров подадоха на 26 януари т.г. народните представители от “БСП за България“. Той е за неправомерно разходване на европейски средства по Плана за възстановяване и устойчивост. Прочетете още »

Изплатени са част от задълженията за концесия на подземен паркинг в Бургас

16:41, 3 ян. 23
Петя Михова

Платени са част от задълженията за подземния паркинг в района на площад „Св. Св. Кирил и Методий“ в Бургас. От 2019 г. концесионерът – дружеството „Глобъл технолоджи къмпани“ беше спрял да плаща вноските си към Община Бургас и трупаше лихви и неустойки. Прочетете още »

Пожарът на Пристанище Бургас -запад е овладян, няма опасност за хора и сгради

14:33, 22 дек. 22
За истината

Пожарът на терминал Пристанище Запад в Бургас е овладян. Няма пострадали хора, сгради, товари и механизация. Няма опасност и за съседните жилищни квартали от обгазяване. Това съобщиха от пресслужбата на пристанището. Прочетете още »

Огромни количества стока с подправен или изтекъл срок на годност са иззети в Бургас (допълнена)

10:09, 21 дек. 22
Петя Михова

Огромни количества стока с подправен или изтекъл срок на годност са иззети от полицията в Бургас от магазин и склад за търговия на едро и дребно със захарни и шоколадови изделия в Северна промишлена зона в града. Прочетете още »

Общинският превозвач в Бургас планира с банков кредит да изгради фотоволтаична централа за собствени нужди

9:22, 13 дек. 22
За истината

Общинският превозвач “Бургасбус“ ЕООД планира да изтегли банков кредит за изграждането на фотоволтаична централа за собствени нужди, предаде БТА. Прочетете още »

Областният кризисен щаб обяви частично бедствено положение във ВиК сектора в Бургаска област

9:42, 9 дек. 22
За истината

Да бъде обявено частично бедствено положение във ВиК сектора в област Бургас предложи Асоциацията по ВИК в региона на свое заседание днес. Според решение на Областния кризисен щаб то е в сила, считано от 16:00 часа на 8.12.2022 до 16:00 часа на 15.12.2022 г Прочетете още »