Полицията задържа 38-годишен бургазлия за забитите кирки в украински автомобили

11:09, 16 май 22
За истината

Полицията задържа 38-годишен бургазлия за съпричастност към случаите по забиване на кирки в коли с украинска регистрация, съобщиха от пресцентъра на МВР в града. Прочетете още »

Фекални води се изливат в морето край Приморско

10:40, 13 апр. 22
За истината

Сигнал до прокуратурата и до регионалното министерство за изливане на фекални води в морето и бездействие на институциите е подал Здравко Василев от сдружение „Приморско 21 век“. Прочетете още »

Мъртви делфини са намерени в контейнер в Бургас

15:48, 7 апр. 22
За истината

Мъртви делфини са намерени в контейнер в близост до бургаското основно училище „П. Яворов“. Сигналът е постъпил на „Зеления телефон“ на РИОСВ Бургас. Прочетете още »

Нелегални мигранти и семейство, осигурявало трафика, са задържани в Бургас

10:24, 5 апр. 22
За истината

Тринадесет мъже, нелегално преминали границата на България, са задържани снощи от полицията на изхода на Бургас в посока София. Прочетете още »

Полицията откри престъпление при строителството на кея в Росенец

13:17, 4 апр. 22
За истината

Икономическа полиция обяви, че е приключила проверката за кейовата стена пред лятната резиденция („сараите“) на Ахмед Доган в лесопарк „Росенец“, като според разследващите има данни за извършено престъпление – нанесени неверни обстоятелства или изявления в официален документ, а именно констативен нотариален акт. Уточнява се, че полицията ще изпрати материалите по казуса на прокуратурата, като мнението ѝ е, […] Прочетете още »

Поредица от проверки на Икономическа полиция в Бургаско

13:22, 1 апр. 22
За истината

Икономическа полиция извършва проверка в община Средец, в Регионалното управление на образование в Бургас и в университет „Проф. д-р Асен Златаров“. Прочетете още »

Три години условно за инспектора от ИАРА – Бургас, осъден за подкуп

9:32, 1 апр. 22
За истината

Бургаският инспектор Янчо Георгиев – специалист по „Рибарство и контрол“ към ИАРА беше окончателно признат за виновен за това, че в качеството си на длъжностно лице е приел парична сума от две лица, която не му се следва, за да не извърши действия по служба. Прочетете още »