Според прокуратурата, основателна причина за спиране на ефирното излъчване на програма "Хоризонт" на 13 септември не е имало.

Не е имало основателна причина за спиране предаването на програма "Хоризонт" в ефира на 13 септември т.г. е установила спешната проверка, която главният прокурор Сотир Цацаров възложи на Държавна агенция „Национална сигурност” (ДАНС), Съвета за електронни медии (СЕМ) и Комисията за регулиране на съобщенията (КРС), под прякото ръководство на зам. главния прокурор Иван Гешев. Материалите от проверката се изпращат на Софийска градска прокуратура с оглед данни за престъпление по служба, извършено от директора на дирекция „Техника“ на БНР, съобщиха днес от прокуратурата.

(more…)

Проверката на Гешев праща техническия директор на БНР в прокуратурата

11:15, 17 Sep 19

"Толкова много инвестиции", "икономиката така върви" - вече сме свикнали Борисов да говори като в телевизионна реклама. Но няма как да повярваме, че всичко върви по мед и масло. Множат се признаците, че сме пред криза.

Снимка: Pixabay.com

Анализ от Емилия Милчева за "Дойче веле":

Министърът на икономиката Емил Караниколов заяви наскоро, че няма информация към България да настъпва криза. А и как да е иначе, след като началникът му - премиерът Борисов - всяка седмица открива я дистрибуционен център, я цех или нова училищна сграда.

(more…)

В България няма криза, казват. Наистина ли?

9:21, 17 Sep 19

Sevlievo onlineOtzvukBlagoevgrad newsPod tepetoSakar newsAccess to informationMediapoolZov newsRadian