Даниел Малев е избран за директор на общинската Телевизия Шумен

Илюстративна снимка: Alexander Grishin from Pixabay

Даниел Малев е избран за директор на Телевизия Шумен след конкурс за длъжността. Той е получил най-висока оценка при представянето на програмата за развитие на общинското предприятие през следващите три години, както и при събеседването във втората част на конкурса, съобщиха от пресцентъра на Община Шумен.

Предложението на комисията с председател проф. Евдокия Борисова, ръководител на катедрата по „Журналистика и масови комуникации” в Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“, е утвърдено от кмета Любомир Христов.

Инж. Даниел Малев има дългогодишен опит в областта на електронните медии. Той е един от основателите на Телевизия Шумен. Преминал е през всички нива на работа в телевизионното производство. Регистриран е като продуцент към Министерството на културата. Кореспондент е на различни национални телевизии, негови публикации и репортажи са предоставени за излъчване на Агенция Ройтерс.

Конкурсът беше обявен след като досегашният тв-шеф Георги Софронов подаде оставка. Общинските съветници на Шумен го критикуваха, че не е изпълнил програмата, с която е бил назначен на поста.

Съветникът Даниела Русева пък огласи информация за рекламен договор на телевизията с Шуменския университет на стойност над 5000 лв., осигурен от сестрата на тв-шефа, която за него е получила комисионна от 1600 лв.

 

Истината струва скъпо. Ако сте я открили тук – подкрепете ни!

Истината струва скъпо.  Ако сте я открили тук – подкрепете ни!

Дарявам