BG | EN

Хотелиер в Стария град в Пловдив преби общински охранител

Снимка: „Под тепето

Полицията задържа за 24 часа хотелиер от Стария град в Пловдив, нападнал и пребил общински охранител, който не пуснал през бариерата автомобила на негов приятел.

Приятел на хотелиера поискал да влезе с автомобила си в архитектурно-историческия резерват около 20.30 ч., но без резервация или разрешение, заради което охранителят отказал достъп, разказват от Община Пловдив.

Мъжът се обадил и повикал хотелиера, който се опитал да вдигне бариерата на ръка, но не успял. Влязъл в кабинката на „Общинска охрана“ и нападнал в гръб общинския служител.

„Веднага е подаден сигнал към IV-то Районно управление на полицията, от където са реагирали мигновено, а хотелиерът е задържан за 24 часа. Започнато е бързо производство“, съобщава шефът на „Общинска охрана“ Димитър Палашев.

Радио Пловдив съобщава, че задържаният хотелиер Борис Христов е на 68 години и е известен като председател на Сружението на собственици, живеещи и работещи в Стария град.

Община Пловдив осъжда подобно хулиганско поведение, чрез органите на реда ще търси отговорност и ще направи всичко възможно да защити служителите си, посочват от общинския пресцентър.

Истината струва скъпо. Ако сте я открили тук – подкрепете ни!

Още по темата

Най-четени новини

Още за новините