BG | EN

Убита е собственичка на заведение за бързо хранене в Благоевград. Издирва се 40 годишен мъж.

Снимка: blagoevgrad-news.com

Малко след 1 часа през нощта 58-годишната жена се прибирала към дома си в благоевградския кв. „Струмско“. На входа на блока, в който живее, е била нападната и убита – простреляна от упор.

По данни на регионалното издание „Благовгред нюз“, което цитира говорителя на главния прокурор Румяна Арнаудова, причината за смъртта на жената е огнестрелно нараняване с гладкоцевно оръжие от упор, от изключително близко разстояние.

Разследващите допускат, че извършителят е познавал жертвата. „Продължават следствените действия и към този момент не можем да посочим всички линии за разследване. Издирва се 40-годишен мъж, който е възможно да има съпричастие към деянието, но към този момент доказателства няма“, обяви тази сутрин прокурорът пред bTV.

Арнаудова заяви, че преди дни е подаден сигнал от дъщерята на починалата жена до полицията за това, че автомобилът й е бил противозаконно отнет, а преди това неин познат, с който са били близки приятели й нанесъл телесни наранявания.

По информация, публикувана от „Благоевград нюз“, заподозрян за жестокото убийство е Радослав С. – „Соколето”, който преди седмица е пребил 35-годишната дъщеря на убитата тази нощ жена. Към 5 часа тази сутрин са били задържани за разпит 61-годишната майка и 42-годишният брат на „Соколето”, който не бил открит тази нощ.

Полицейски патрули, разположени на изходите на Благоевград, както и на Е-79 при Антените и жк. „Струмско“ в посока Симитли, проверяват всички-леки и товарни автомобили, включително и багажниците им, допълва регионалното издание.

Истината струва скъпо. Ако сте я открили тук – подкрепете ни!

Още по темата

Най-четени новини

Още за новините