BG | EN

Представители на столичен спортен клуб подобриха дигиталните си и комуникационни умения по проект, съфинансиран от ЕС

Снимка: СК “Торнадо 2013 София“

Петима представители на СК “Торнадо 2013 София“ взеха участие в обучителен курс, на тема „Collaborative Tools for Teamworks“, който се проведе от 4-ти и 9-ти май в Уелва(Испания).

В рамките на обучението, участниците получават дигиталните инструменти, които ще им помогнат да интегрират информационните и комуникационни технологии в техните сфери на работа и ще подобрят цялостната им работа в екип. Участниците придобиват още умения да създават и споделят документи онлайн, да управляват задачи и проекти, а също и как да създадат канал за комуникация със своя екип.

Проведеният обучителен курс е предоставил висококачествено обучение, съобразено със специфичните нужди на учещите, за което са допринесли и използваните цифрови ресурси в процеса на преподаване, се разбира от информацията, изпратена до медиите от клуба.

Включеният в курса персонал на сдружение СК “Торнадо 2013 София“ е получил двойна сертификация. От една страна, предоставената от хостинг организацията INERCIA DIGITAL SL- покрита от три международни стандарта за качество, и от друга от „Europass“ – сертификат за мобилност.

Проектът „Sports ClubTornado-2013-Sofia increasing Digital Maturity and exploring innovative methods“ е съфинансиран от програмата „Еразъм+“ на Европейския съюз и основната му цел е да разшири предоставянето на висококачествени възможности за обучение, които подкрепят и повишават ключовите компетенции на възрастни.

Истината струва скъпо. Ако сте я открили тук – подкрепете ни!

Още по темата

Най-четени новини

Още за новините