Появи се и видео с пачките и пистолета до леглото на Борисов

Скрйншот от видеото, публикувано от „Дневник“
Снимка: „За истината“

Месец след като до медиите анонимно бяха изпратени снимки от спалнята на премиера Бойко Борисов, се появи и видео, съобщава „Медиапул“.

Записът е с продължителност по-малко от минута. В него се виждат няколко помещения от вила „Секвоя“ в резиденция „Бояна“, където живее служебно министър-председателят. Къщата, която е в съседство до тази на президента (вила „Калина“), се охранява от НСО.

Анонимният снимащ преминава през няколко помещения – баня, гардероб и коридор преди да стигне до спалнята. На кадрите се виждат купчина лекарства и дрехи. Заснета е и метална каса в коридора.

След това записът продължава в спалнята. Там снимащият показва нощното шкафче до леглото на премиера. Върху него има кремове и пистолет. В чекмеджето пък са оставени пачки от по 500 евро, черна найлонова торбичка и кюлчета от т.нар. инвестиционно злато.

Спалнята на Борисов е снимана повече от веднъж, става ясно от видеото. Например – пистолетът и кремовете са постоянен декор, но чаршафите на леглото са сменени. При сравнение със снимките отпреди месец се вижда и че на част от тях черната торбичка липсва.

Видеото можете да видите тук.

 

Истината струва скъпо. Ако сте я открили тук – подкрепете ни!

Истината струва скъпо.  Ако сте я открили тук – подкрепете ни!

Дарявам