Отсега заявявам: Срам ме е от вас!

„За истината“ публикува коментар на Емилия Димитрова – Данкова от профила й във Фейсбук.

Снимка: „Севлиево онлайн“

Два дни преди балотажа в неделя, се питам къде са формациите, чиито кандидати не стигнаха до балотаж. Вече не искате ли да се промени управлението в Севлиево? Не бяхте ли за повече прозрачност, за повече чистота при харченето на бюджета, за повече ред, за повече…вие си знаете за какво бяхте. Станахте съветници и забравихте, че на Севлиево е нужно обединение, за да събори една машина, която мачка, купува, подкупва и се разпорежда с десетки съдби.

Какво ви липсва, за да излезете преди неделя обединени? Повечето мълчите. Два дни преди балотажа мълчите или си мерите думите. Оставяте на съвестта на избирателите. Защо изобщо водихте кампания, а не оставихте и първия тур на съвестта на избирателите?

Преди да бъде разпуснат предишния Общински съвет го нарекох най-слабия в новата история на Севлиево. Защо си мисля, че са налице индикации новият да не отстъпи?

Севлиево има реален шанс за ново управление. Защо не преодолеете егото си и не заявите открито, че наистина ви пука за този град и тази община.

Ако не го направите, отсега заявявам: Срам ме е от вас!

 

Истината струва скъпо. Ако сте я открили тук – подкрепете ни!

Истината струва скъпо.  Ако сте я открили тук – подкрепете ни!

Дарявам