BG | EN

Общински съветници заседаваха на пътя в знак на протест

Снимка: принтскрийн НОВА ТВ

Общинският съвет във Ветово проведе днес заседанието си на пътя извън града в знак на протест срещу разбитите пътища в региона.

От началото на годината местните жители са подали повече от 60 жалби за състоянието на пътищата. Единствената реакция на Пътната агенция по сигналите от Ветово била да се поставят табели за участък с много неравности, съобщава по темата НОВА ТВ.

Общинските съветници на Ветово настояват за незабавен ремонт на пътищата и ограничаване преминаването на тежкотоварни автомобили.

„Няма път, който да не е в окаяно състояние, така че цялата общественост има усещането, че Ветово е изключено от Република България. В последващ етап вече ще има пълно блокиране на всички републикански пътища, които свързват община Ветово с останалия свят”, обясни пред камерата на bTV д-р Мехмед Мехмед, председател на Общинския съвет във Ветово.

Недоволството на местните хора се подкрепя от всички общински съветници и депутати от различните политически сили, които са готови да продължат и с нови протести.

За да наблюдават заседанието днес се събраха и десетки жители от околните селища.

Истината струва скъпо. Ако сте я открили тук – подкрепете ни!

Още по темата

Най-четени новини

Още за новините