Община Любимец обяви обществена поръчка за служебен автомобил с над 20 екстри

Илюстративна снимка: pixabay.com

Нов луксозен автомобил, с цвят сив металик, с инфо-развлекателна мултимедия и повече от 20 допълнителни екстри за 77 012 лева с ДДСтърси да купи Община Любимец.

От Общината са обявили обществена поръчка за избор на доставчик за фабрично нов неупотребявана кола, тип „седан“.

Какви други екстри желае купувача. Претенциите му са автомобилът да е с двигател, не е по-голям от 2000 куб. см, с мощност не по-малка от 136 kW (185 к.с.), автоматична предавателна кутия, със седем или повече степени за движение напред и една – за движение назад, безключово отключване и заключване на автомобила и безключово палене и гасене, тризонов автоматичен климатроник, тонирани стъкла, кожен салон, вентилирани предни седалки и подгряване на всички, система за активен автопилот с асистент за следене на лентата за движение.

Колата трябва да има система следене на налягането в гумите и друга против потегляне по наклон, предни и задни паркинг сензори, мултифункционална камера за заден ход, – дигитален цветен дисплей, инфо-развлекателна мултимедия, радио, с размер не по-малък от 9 инча, LED главни фарове и стопове с матрични светлини, система за адаптивно регулиране на светлините, сензор за дъжд.

Срокът за получаване на оферти или на заявления за участие е 4 октомври.

 

Истината струва скъпо. Ако сте я открили тук – подкрепете ни!

Истината струва скъпо.  Ако сте я открили тук – подкрепете ни!

Дарявам