BG | EN

Община Бургас търси строител на спортна зала за 2,2 млн. лв.

сградата на Община Бургас
Община Бургас
Снимка: Петя Михова

Община Бургас обяви обществена поръчка в търсене на изпълнител, който да изгради нова спортна зала в жилищен комплекс „Меден рудник“ в града.

Прогнозната стойност на обществената поръчка е 2 202 000 лв. с ДДС. Документи за участие се приемат до 27 юни т.г. Срокът за изпълнение на строителството е по предложение на участника, но не по-дълъг от 270 календарни дни.

Съоръжението ще се намира в урегулиран поземлен имот XI, кв. 143, с обща площ 16 224 кв.м.

Спортната зала, предмет на поръчката, представлява едноетажна обслужваща сграда разположена в източната част на имота в близост до централния вход.
Главният вход е от югоизток – към бъдещия паркинг-предмет на друго възлагане. Обектът е съставен от два обема, едно по-високо тяло с многофункционална зала (с възможност за преграждане и разделяне с мрежи) и едно по-ниско тяло, където са обслужващите помещения.

Залата ще е многофункционална (за занимания с до 40 едновременно спортуващи) за провеждане на тренировки по бокс, карате, йога, танци, каланетика.

Зоната за тренировки по бокс ще е за 20 едновременно трениращи, а двете за танци, йога, карате и каланетика ще са с капацитет по 10 спортисти във всяка от тях.

Предвидени са 2 съблекални с душове и санитарни възли (за мъже и за жени), достъпни за хора в неравностойно положение.

Съблекалните са решени като общи помещения за преобличане с по 24 шкафчета за дрехи във всяка съблекалня. Ще има и 2 служебни помещения за треньори с баня към тях.

Истината струва скъпо. Ако сте я открили тук – подкрепете ни!

Още по темата

Най-четени новини

Още за новините