BG | EN

Началникът на Пътната полиция в Казанлък е намерен прострелян

Снимка: пресцентър на прокуратурата


Началникът на КАТ-Казанлък Тодор Николов, който преди два дни бе обявен за изчезнал, е намерен днес край с. Бузовград, общ. Казанлък, в личния си лек автомобил, като е установено, че е починал от прострелване в слепоочието с огнестрелно оръжие.

В хода на досъдебното производство ще се събират доказателства по установяване на всички факти и обстоятелства по случая, съобщи пресцентърът на прокуратурата, от където поясняват, че Районна прокуратура-Казанлък ръководи разследване по досъдебно производство за престъпление по чл. 127 ал. 1 от Наказателния кодекс – който, по какъвто и да е начин, подпомогне или склони другиго към самоубийство и последва такова.

Извършва се оглед на местопроизшествие от следовател  в Окръжен следствен отдел при Окръжна прокуратура –Стара Загора, като участва и съдебен лекар, допълват от там. По досъдебното производство предстои назначаване на съдебно-медицинска и балистична експертизи, събиране на гласни и писмени доказателства и други действия за установяване на цялостната фактическа обстановка. 

Истината струва скъпо. Ако сте я открили тук – подкрепете ни!

Още по темата

Най-четени новини

Още за новините