Лора Крумова напусна „Нова телевизия“

Лора Крумова
Снимка: Нова телевизия

Телевизионната водеща Лора Крумова напусна „Нова телевизия“, съобщи Дневник, като уточни, че инициативата е била нейна и става дума за дълго обмисляна стъпка.

Пред медията Крумова обяснява, че е предпочела да се занимава с нещо друго, свързано с опита, който е натрупала и че в момента няма друго предложение за работа. „Това, което се случва в телевизията, ме кара да губя смисъл да работя там. Очевидно е, че това не е процес, който тръгва от телевизията, той е свързан с процеси, които са извън телевизията, политически процеси, така че проблемът е по-голям – за всички ни“, казва Крумова, цитирана от „Дневник“.

Преди ден от медията беше освободен режисьорът Валдес Радев, чието име се свързва с поредица шаржове на властта. През миналата година, след придобиването на медията от братята Кирил и Георги Домусчиеви, телевизията напуснаха също Миролюба Бенатова, Генка Шикерова и Марин Николов.

В края на миналата година генерален директор „Информация“ в телевизията стана собственикът (по документи), управител и програмен директор на свързвания с депутата от Делян Пеевски „Канал 3“ Ива Стоянова. Преди това директор на „Новини и актуални предавания“ в Нова телевизия стана Миляна Велева, заемала същия пост в Канал 3 и ТВ7.

 

Истината струва скъпо. Ако сте я открили тук – подкрепете ни!

Истината струва скъпо.  Ако сте я открили тук – подкрепете ни!

Дарявам