Контакти

 

Попълнете задължителните полета и кода за защита срещу ботове. След това ни изпратете вашето съобщение. Ще реагираме веднага и ще се свържем с вас възможно най-бързо!

Връзка с нас
  1. (задължително)
  2. (валиден имейл)
  3. (задължително)
  4. (задължително)
 

 

Tor сървър

за напълно анонимно изпращане на информация и сигнали

http://enhjgh4bev6argjc.onion

„За истината“ поддържа специален сървър, който гарантира абсолютна анонимност при подаване на сигнал или изпращане на информация, копия от документи, снимки, звукови или видео файлове.

За да изпратите информация абсолютно анонимно трябва най-напред да изтеглите и инсталирате Tor броузър , след което да посетите адрес http://enhjgh4bev6argjc.onion.

Ако имате нужда от висока степен на защита препоръчваме да използвате операционната система TAILS.

Като получатели на информацията, изпратена през http://enhjgh4bev6argjc.onion, ние нямаме абсолютно никаква техническа възможност, да разберем кой е нейният подател. Тази техническа възможност е осигурена още на мрежово ниво. Въпреки това системата все пак позволява размяна на съобщения, в които могат да бъдат уточнени детайли, касаещи споделената информация.

Ако документите, които сте ни изпратили, съдържат мета информация (данни за техния съставител), ние разполагаме с техническа възможност да я заличим. Вашата сигурност е важна за нас!