BG | EN

Издирваният във връзка с убийството в Благоевград се самоубил

Кадри от полицейската акция в с. Бараково
Снимка: Blagoevgrad-news.com

Мъжът, издирван във връзка с убийството на бизнесдама в Благоевград, се е самоубил тази сутрин в близкото село Бараково. По информация на НОВА ТВ, Радослав С. се е застрелял с ловна пушка. Задържан е бил още един мъж, чиято самоличност все още не е ясна, допълва регионалното издание „Благоевград нюз“.

Според местните хора в Бараково около 9.00 часа тази сутрин от къщата, в която живеят двама братя, се чули два изстрела. Най-вероятно там се е укривал заподозреният. „Чух гърмежи още сутринта, към девет и нещо, чуха се два изстрела, в къщата живеят двамата братя, къщата им е наследство. Те са по Благоевград и тук“, казал пред „Благовград нюз“ местен жител.

По-рано спецслужбите блокирали село Бараково, намиращо се в община Кочериново. Предполага се, че в една от изоставените къщи там се е укривал издирваният за убийството на бизнесдамата от Благоевград – Радослав С. – „Соколето”.

Убийството е станало около 1.00 часа през нощта. Жертвата е на 58 години и е била част от ръководството на известно заведение за хранене в града. Такси я е оставило пред блока, влязла е във входа и именно там е причакана. Нейна съседка я намерила.

Истината струва скъпо. Ако сте я открили тук – подкрепете ни!

Още по темата

Най-четени новини

Още за новините