Екип

 

Венелина Попова

Дългогодишна журналистка в програма „Хоризонт“ на БНР, кореспондентка от Стара Загора. Носителка на наградата „Паница“ за гражданска доблест. За свои разследвания е минала през два съдебни процеса, и двата с оправдателни за нея присъди. Вярва в силата на независимата и честна журналистика.

 

Емилия Димитрова – Данкова

Завършила „Българска филология“ във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“. От дипломирането си работи като журналист, а от 2015 г. развива собствен сайт за новини от Севлиево и региона. Била е главен редактор на вестник „Севлиево днес“, журналист във вестник „Росица“ и отговорен редактор на новините в кабелна телевизия „Киви-ТВ“ в Севлиево. От 2015 година е координатор на „Програма Достъп до информация“ за област Габрово.

Зарко Маринов

Завършил „Българска филология“ във Великотърновския университет през 1989 г. Работил е като кореспондент на в. „Континет“. От 1993 г. е издател и главен редактор на вестник „Отзвук“ в Смолян. От края на 2015 до края на 2016 г. е зам.-областен управител на Смолян – позиция, която напуска, след като подава оставка заради несъгласие с несъстоялата се съдебна реформа в България.

Мариета Димитрова

Мариета е главен редактор и собственик на информационна агенция Blagoevgrad News, работила е като репортер- кореспондент за предаването „Господари на ефира“ в Благоевград и областта. Със журналистика се занимава от 2003 година и има опит като радио и телевизионен водещ. В момента Мариета работи активно в сферата на разследващата журналистика.

Иван Атанасов

Иван Атанасов е издател и главен редактор на електронното и печатното издание „Сакарнюз“. Занимава се с журналистика от 1996 г. Има публикации в почти всички централни медии.