Голямо количество контрабандни добавки за „полова мощ“ е задържано на „Капитан Андреево“

Снимка: Агенция „Митници“

Митнически служителина пункт „Капитан Андреево“ задържаха голямо количество контрабандно пренасяни хранителни добавки за стимулиране на „полова мощ“.

По информация на Агенция „Митници“, на 06.12.2022 г., около 04.10 часа, на МП Капитан Андреево на входящо трасе пристига лек автомобил с турска регистрация.

Автомобилът, в който пътували от Турция за България водач и неговата спътничка – двамата български граждани, е селектиран за щателна митническа проверка. При извършения от митническите служители физически контрол на превозното средство и багажа на пътниците, сред личните вещи на пътуващите са открити кашони с недекларирани хранителни добавки за стимулиране на полова мощ. 

Общото количество на откритите опаковки е 13 554 броя, по-голяма част от тях сашета, таблетки, и спрей с обозначения на пет търговски марки.

В хода на проверката е установено, че недекларираните стоки са собственост на водача на автомобила. Срещу него е съставен акт за пренасянето на лекарствените средства в нарушение на Закона за митниците.

 

Истината струва скъпо. Ако сте я открили тук – подкрепете ни!

Истината струва скъпо.  Ако сте я открили тук – подкрепете ни!

Дарявам