BG | EN

Борисов заговори за програмен кабинет с мандат 6 месеца

Бойко Борисов пред „ГЕРБ жени“ в Стара Загора
Снимка:
stzagora.net

За съставяне на програмно правителство с хоризонт от 6 месеца, или най-късно до мествните избори догодина се обяви в Стара Загора лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

“Няма значение броят мандати, каза той пред  членове на женската организация на партията, цитиран от местното онлайн издание Stzagora.net. Има значение да се подпише един документ: какво това правителство да свърши в кратък срок, до 6 месеца, или максимум до Местните избори“.

Според него така партията му нямало „да се оцапа с коалиции“, които не иска. Това било важно и, за да не кажели после (програмното правителство, бел. ред.): „Борисов ни свали – ако тръгнат да правят различни от подписаните неща“.

Членове на местната организация на „ГЕРБ жени“ в Стара Загора
Снимка: stzagora.net

С тези думи лидерът на ГЕРБ призова да бъдат положени, да се подпише документ за управление за 6 месеца, ако депутатите не искат служебно правителство.

“Двете партии – ПП и ДБ – имат 73-ма народни представители, пресметна Борисов. Не са се разбрали нито с нас, нито, очевидно, с БСП. Христо Иванов най-вероятно е говорил с ДПС или с “Български възход”. Ако не е – да каже”, призова още Борисов.

Истината струва скъпо. Ако сте я открили тук – подкрепете ни!

Още по темата

Най-четени новини

Още за новините